سلام سلام آهایی پاشید تعطیلی تموم شد شنبه هم رسید شکلک زیر جلدی حرص خوردن کاش نمی رسید و از این چیز ها شکلک خشم شکلک نارضایتیه یواشکی شکلک لبخند الکی شکلک بیخیال الان سکته می کنم ولش کن!
یعنی1کسی رو نشونم بدید من بزنمش! این پست رو زمان بندی کرده بودم با خیال تخت از اینکه سر ساعت6میاد بالا اینجا رو بعد از6چک نکردم رفتم گوش کن چرخ زدم و زدم بیرون و سر کار هم تا تایم یواشکی گیرم می اومد فقط می رفتم گوش کن الان که اومدم اینجا رو ببینم دیدم زمان بندیم عمل نکرده و این پست همچنان پایینه. به حساب بی نظمیم نذارید نمی دونستم نیومده.
خوب حالا1خورده تأخیر!
بریم سر پست!
بچه ها جدی سخته این قرار ناگفته و نانوشته رو اجرا کنم و داخل پست های مرواریدیم حرف متفرقه نپرونم نمیشه بزنم زیرش آیا؟
این هم بیخیال ولش کن بذار باشه جفنگ رو داخل پست های مخصوصش می پرونم الان بجنبیم سماوره رو بریم که چایی لازمیم.
خوب تنه سماور رو رفته بودیم حالا شیرش مونده و دسته هاش.
واسه شیرش.
مربع زیری رو که خاطرتون هست! هست دیگه. هست؟ هست. شکلک نگاه تهدید آمیز و بطری آّ زرشک بالا. آهان پس خاطرتون هست. آفرین.
خوب اون مربع رو با انگشت لمسش می کنیم. اگر خاطرتون باشه که هست، مربعه4در4بود و زمانی که روی دیواره این مربع رو لمس می کنیم5تا دونه زیر انگشتمون میادش.
دونه وسطی از هر ضلعی که عشقمون کشید رو در نظر می گیریم و با نوک انگشت صاف از همونجا روی تنه سماور میاییم بالا تا می رسیم به یکی از گل های بافت5-1 5-2و همونجا متوقف میشیم.
بعدش نوبت رعایت نسبته. مثلا با8تنه رو بافتیم پس باید شیرش رو با4یا6بزنیم من4رو ترجیح میدم.
با هر شماره ای که می زنیم، روی اون گل که پیدا کردیم رو3دور4-1می بافیم. حالا شیره صاف اومده جلو.
جفت نخ هایی که باهاشون بافتیم اومدیم جلو رو از دونه های کناریه شیر رد می کنیم تا برسیم بالاش و فقط1دونه بین نخ ها فاصله باشه. حالا1دونه اشک سر و ته داخل هر کدوم از نخ ها می فرستیم، بعدش1دونه مروارید از شماره شیر پشت سر اشکی می فرستیم، بعدش نخ رو از ته اشک رد می کنیم و پایین اشکی روی شیر می کشیم.
با هر کدوم از2تا نخ جدا جدا این معامله رو می کنیم و جفت نخ ها رو از زیر اشکی ها سفت گره می زنیم و نخ ها رو دوباره از دونه های لبه رد می کنیم تا برسیم به پایین شیر و جایی متوقف بشیم که نخ ها1دونه از هم فاصله داشته باشن.
شیر سماور هنوز1خط راسته و باید سرش خم بشه پایینی.
زیر این لوله مستقیم که بافتیم روی نوکش رو2دور دیگه4-1می زنیم و بعد شیر تموم میشه.
این از شیر سماور.
حالا دسته ها.
واسه دسته ها که2تا هستن هفته دیگه میگم. چیه فعلا بلندش نکنید به خصوص زمانی که داغه. بابا ترکیدم از بس حرف جدی زدم خوب بسه دیگه اصلا شما ها همین رو فرصت می کنید از توضیحات بی سر و ته من سر در بیارید؟ هر زمان ترجمهش کردید بهم بگید.
خوب دیگه تا هوار باز مدرسهم دیر شدم جهان رو بر نداشته من برم.
لحظه هاتون همه شاد و شاد و شاد.
Top Liked Posts
Powered by WP Likes- درباره پریسا
36
8
- انتقال تموم شد. هورا!
7
14
- آخرین پرواز2
6
46
- سلام به همگی.
5
22
- من و دیروز و امروزم
4
18
- درباره پریسا
-
نوشتههای تازه
دستهها
اطلاعات
پیوندها
آخرین دیدگاهها
- ابراهیم در سکوت، نسیم، طبیعت، ارتفاعات.
- پریسا در تعطیلات، مثبتها و بهانه ها.
- ابراهیم در تعطیلات، مثبتها و بهانه ها.
- پریسا در روزمرگیها با کمی ایجاز.
- پریسا در روزمرگیها با کمی ایجاز.
- پریسا در روزمرگیها با کمی ایجاز.
- ابراهیم در روزمرگیها با کمی ایجاز.
- مهشید در روزمرگیها با کمی ایجاز.
- مهشید در روزمرگیها با کمی ایجاز.
- پریسا در . . .
- ابراهیم در . . .
- پریسا در فقط محض گفتار.
- پریسا در فقط محض گفتار.
- مهشید در فقط محض گفتار.
- ابراهیم در فقط محض گفتار.
- پریسا در به رنگ پریشانی.
- چکاوک در به رنگ پریشانی.
- پریسا در حقیقت، حرکت، شروع!
- ابراهیم در حقیقت، حرکت، شروع!
- پریسا در سال تحویل.
آمار
- 0
- 89
- 40
- 72
- 37
- 1,486
- 7,212
- 295,049
- 2,672,309
- 273,931
- 148
- 1,142
- 1
- 4,819
- شنبه, 13 خرداد 02
سلاام پریسا جان
امیدوارم شاااده شااادان باشی
ممنونم از آموزش
ممنونم فراااوون
میگما حاله آواژورم چطوره خوبه آیا ؟؟؟
شاااده شااااده شااااده شاااده شاااااده شاااعااااعااااعاااده شاااااااااااعااااعااااعااااعاااااعاااااعاااااد باشییییی
سلام آریای عزیز. اون هم سلام می رسونه. گذاشتمش کنار همراه1دونه جفتش که باید برسه به دست1عزیز دلم که حسابی عزیز دلمِ. راستی از گوشی چه خبر؟ خخخ!
ای وایی خداجونم سوزنش گیر کرد الان چیکارش کنم؟
ایام همیشه و همیشه به کامت آریای بسیار عزیز!
سلام.
خب این هم که پست هنری بود و تا کار رو شروع نکنم در زمینه هنریش حرفی ندارم که بگم.
اما محض اعلام خوندن این کامنت رو ثبت می کنم.
سلام. هنر آخ خداجونم دیروز1کار سنگی دیدم یعنی با نگین و سنگ های ریز درست شده بود دلم خواست انجامش بدم ولی نمیشه استاد گفت چیدن این ریزه ها صد درصد چشمیه الان من در خود ویرانم خخخ! یاد گرفتم چیزی که نمیشه رو واردش نشم. پس این نگین بازی رو بیخیال مروارید هام رو عشقه!
ممنونم که هستید!
همیشه شاد باشید دوست من!